Jongeren die de puberteit in gaan en zich wellicht op school moeilijk kunnen uiten op een passende manier, zoekende naar hun eigen identiteit en hun plek in de groep. Hierbij is de ene jongere misschien te aanwezig en de andere misschien onzichtbaar. De groep is uit balans. 

De invloed van individuen op de groepsdynamiek wordt zichtbaar. 

Basisschool

We zijn een training voor de basisschool aan het ontwikkelen. Mocht je interesse hebben, dan kunnen we met elkaar overleggen naar de mogelijkheden bij jou op school.

Contact

Vrijblijvend contact over wat wij kunnen bieden.

Aanmelden

Na aanmelding sturen wij een vragenlijst naar de mentor.

Vragenlijst

In de vragenlijst kan de mentor zijn bevindingen delen.

3 x in de klas

Leuke en zinnige interventies en opstellingen.

Evaluatie

Na elke sessie is er een korte evaluatie met de mentor.

De sessies in de klas

Elke school, elke mentor en elke klas is anders en dus bieden wij een programma op maat. Zo heeft de ene klas wat meer tijd nodig om los te komen en heeft de andere klas meer baat bij werken aan begrip. Als je wil werken aan de groepsdynamiek, mag alles er zijn.

Onderdelen van de verschillende sessies

Garanties

Gaan we de klas per direct veranderen? Is alles na een sessie opgelost? Kan je iets garanderen? Daar zijn we voorzichtig mee. We kunnen wel zichtbaar maken wat er speelt en door te werken aan verbinding ontstaat er een andere groepsdynamiek. De klas komt in beweging en dat kan iets moois betekenen.

Wat levert het op?

Tarieven

Mocht je interesse hebben, neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Tijdsinvestering

Sessie in de klas: 
90 minuten per keer. 
Daarnaast wordt aan de mentor gevraagd om voor elke sessie een korte vragenlijst in te vullen. Na de sessie is er tijd voor nabespreking. 

Locatie

Ons werkgebied is regio: